Wil je meer leren over gezondheid van je dieren? Kom dan naar de workshop op zaterdag 14 Oktober 2023 in Vaassen.

Je dieren, die lieve viervoeters die afhankelijk zijn van jouw goede zorg, daar doe je vast heel veel voor. Het is een ware “jungle” in keuze van producten, als het gaat over bijvoorbeeld ongewenste beestjes in de vacht van je hond, kat of paard, wat je daar zoal tegen kunt doen. Want jeuk door deze ongewenste bezoekers is toch wel heel akelig. Of wat te doen tegen vieze ogen, of tegen vliegen (voor je paard) of een anti-klit middel voor de vacht en manen? Heeft je paard MOK wat kan ik daartegen doen? Mijn hond heeft last van zijn buik. Mijn paard heeft erg droge hoeven. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met voorbeelden wat er zoal langs kan komen wanneer je dieren in je familie heb opgenomen. En hoe ga je hen dan helpen?

Heb je wel eens goed op de etiketten gelezen wat er zoal in de producten zit die je nu gebruikt?Zitten daar alleen natuurlijke middelen in of toch ook wel veel chemische bestanddelen? Wist je dat je heel veel (ook preventief) kunt doen met 100% natuurlijke essentiële oliën? Dat je gelukkig helemaal niet die chemische producten hoeft te gebruiken om je dier te helpen.

– Minder kosten

Zelf producten maken scheelt enorm in de kosten!

– Veel toepassingen mogelijk met 1 product

Hoe ik dat bedoel? Een enkele olie is inzetbaar voor heel veel verschillende toepassingen. Neem bijvoorbeeld Lavendel, die kennen we allemaal wel toch? Lavendel, die mooie paarse bloemen die een heerlijke geur afgeven. Een van de eigenschappen van lavendel is dat het jeuk stillend is. Wanneer je zelf bijvoorbeeld door een mug geprikt wordt en het wordt een bult die ook gaat jeuken, dan kun je lavendel toepassen, en dan wordt de jeuk binnen een paar minuten aanzienlijk minder tot zelfs helemaal niet meer waarneembaar. Maar wist je dat lavendel ook helpt tegen beestjes in de vacht van je dier? Of bij brandwonden? En dat je er heerlijk van kunt ontspannen en het ook bijdraagt aan een rustige slaap? En wat het o.a. als antioxidant kan doen voor de huid?

“Evaluatie van de biologische activiteit van vier variëteiten essentiële lavendelolie op menselijke huidcellen in een laboratoriumomgeving toonde aan dat elke variëteit significante antioxidantactiviteit en verhoogde collageenregeneratieactiviteit bezit.- Scott A. Johnson

– Mens en Dier

Essentiële oliën dragen bij aan het welzijn van mens en dier. Er zijn zoveel onderzoeken te vinden waarin de werkzaamheid van essentiële oliën die 100% natuurlijk zijn onder de loep genomen worden in onderzoeken. Waarom zou jij er zelf ook geen profijt van hebben. Ook voor de mens is het interessant om te kijken naar o.a. huidverzorging. Wat zit er in de producten die je op je huid smeert. Je huid die alles opneemt en ook wel de 2e longen van het lichaam wordt genoemd.

– Gezondheid voor mens en dier

Tijdens de workshop op 14 Oktober nemen we je mee in de wereld van de essentiële oliën waar wij mee werken. Deze zijn van het merk DoTerra. Wij kiezen bewust voor deze 100% natuurlijke producten die echt goed opneembaar zijn en werkzaam. We laten je kennis maken met hoe deze oliën werken, hoe simpel het is om zelf producten te maken voor eigen gebruik, en we geven uitleg hoe je ondersteuning krijgt vanuit ons team waar heel veel kennis aanwezig is.

– Pak deze kans!

Wacht niet langer en pak de kans om deze presentatie te volgen. Zodat jij kunt beslissen of dit ook voor jou voelt als een goede volgende stap in kiezen voor gezondheid van jezelf, je familie inclusief je dieren.

Zaterdag 14 Oktober 2023 start om 14:00

Meld je aan door een bericht te sturen naar jamila@orkulind.nl voorzien van naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Tot ziens op 14 Oktober!