Mijn Certificaten & Leraren

Hieronder het pad wat ik gevolgd heb en nog steeds volg in mijn persoonlijke ontwikkeling en opleidingen

Holistisch werk mens & dier 

Ik ben opgeleid om mijn werk te doen als holistisch therapeut in het opleidingsinstituut Healing Space waar Tôna Wong Chung en Marcelino Smith mijn Reiki Masters zijn. Voor het werk met dieren heb ik diverse opleidingen gevolgd en volg ik momenteel ook nog. (zie IO = in opleiding). Ik vind het fijn om te blijven ontwikkelen en blijf daarom ook door studeren om elke keer weer nieuwe tools toe te voegen aan mijn behandelingen en werkwijze.

Het delen van deze kennis ervaar ik als een bijdrage aan het welzijn van mens en dier, wanneer je kunt zien en voelen wat je lichaam, zegt, wat er gebeurt in je leven, dan kun je het omarmen en helen.

 • Reiki 1 en 2 – Tôna Wong Chung en Marcelino Smith – Healing Space
 • Reiki Practitioner – Tôna Wong Chung – Healing Space
 • Energetische Massage Niveau 1 – Liona Marchena – Healing Space
 • Energetische Massage Intensive – Liona Marchena – Healing Space
 • Energetische Massage Advanced – Liona Marchena – Healing Space
 • Energetische Massage (couples retreat Mandali) – Healing Space
 • Eenvoudig Gezond – Anna M. Kruyswijk – Healing Space
 • Detox Coach – Anna M. Kruyswijk – Healing Space
 • Praktische Chinese Geneeskunde (Acupressuur) – Gita Peretti – Healing Space
 • Medische- En Psychosociale Basiskennis – Healing Space
 • 2Moons Gedragstrainer – Petra Vlasblom – 2Moons
 • Masterson Method – Beyond Horse Massage (Practitioner IO) – Masja Fick 
 • Horse Speak – Academy (IO) – Sharon & Laura Wilsie 
 • Murdoch Method – 2 daagse clinic – Wendy Murdoch
 • Horse Anatomie – (IO) – Avalon Performance Horse