Al vanaf jongst af aan heb ik een verbinding gehad met dieren. Honden, katten, maar vooral paarden zijn mijn grote passie. Dieren communiceren non-verbaal en ik kon met hen “lezen en schrijven” ik voelde hen van nature aan.


IN VERBINDING

Door een life-changing-event in 2015 heb ik besloten om een carrière switch te maken. Ik ben gaan luisteren naar mijn hart en daar mijn werk van gemaakt.


Nadat ik een opleiding tot gedragstrainer heb gevolgd en mijn bedrijf gestart heb (Frá Loar – Welzijn voor mens en paard) als gedragstrainer voor mens en paard voelde ik dat er nog een stuk miste. Ik ben me gaan verdiepen in connectie, om echt in verbinding te zijn middels energie overdracht, niet alleen voor dieren maar ook voor de mens.
Over mijn werk met paarden kun je meer lezen op de website www.fraloar.nl.

Mijn passie in het werken met mensen:

Jezelf omarmen in alles wat je bent, is waar mijn passie ligt voor de mens.

En er is een speciaal plekje in mijn praktijk voor mens & paard.
Want als jij jezelf volledig kunt omarmen in alles wat je bent, en daarmee je beste leven mag leiden, heeft je paard ook de kans om volledig bij je te mogen zijn. Onbelast. En ontstaat er ruimte om zonder ruis echt in verbinding te kunnen zijn met elkaar.

Voor de mens heb ik een diverse opleidingen gevolgd een rijtje is zichtbaar onder het tabje “mijn certificaten en leraren” te vinden in de menubalk onder “over mij”.  

Door al deze opleidingen te volgen heb ik zoveel mogelijkheden gevonden om de mens te kunnen helpen op de vraagstukken op hun eigen pad.
Mijn pad van zelfontwikkeling gaat ook nog steeds door, er is zoveel moois te ontdekken als je je openstelt voor wat het lichaam ons te vertellen heeft.

En zo ontstond mijn eigen unieke behandeling om ook het welzijn van de mens op een hoger niveau te kunnen tillen en hen te kunnen helpen bij fysieke of emotionele vraagstukken, om hun beste leven te leiden.
En zo werd mijn praktijk ORKULIND geboren.

Orkulind betekent – Source of Energy.


Ik luister naar jou en zie je, in alles wat je bent. Geef je ruimte om je veilig te voelen om ook te kunnen delen wat voor jou belangrijk is in jou helings proces. 

Ik creëer in Orkulind een veilige setting voor jou, waarna we samen op onderzoek gaan naar wat jouw lichaam nodig heeft. Het is mijn passie om kennis te delen over wat het lichaam verteld, waar je klacht mogelijk vandaan komt zodat  je (weer) bewust wordt van wat je lichaam nodig heeft om fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel sterk en gezond te zijn in dit leven. Zodat je vanuit liefde en begrip en respect (weer) verbinding kunt maken met jezelf.