1 op 1 Holistisch Energetisch lichaamswerk

Kom bij jezelf en maak een afspraak voor een traject of losse (kennismaking) afspraak.
Zie beschrijving.

1 uur 30 minuten

€ 125

Laarseweg


Wat houdt een behandeling in?

Een behandeling duurt ca. 1.5 uur en samen gaan we kijken naar dat wat jou verder helpt op dit moment. Allereerst gaan we in gesprek om jouw vraag aan mij helder te krijgen, zodat ik kan voelen wat er tijdens de behandeling mag ontstaan.

Ik werk holistisch met alle kennis die ik heb opgedaan in verschillende behandelvormen die uiteindelijk mijn eigen unieke werkwijze is.

Holistisch betekend voor mij dat ik afstem op alle lagen – het lichaam fysiek maar ook mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Welke behandelvormen ik inzet is afhankelijk van jouw vraag. Is er behoefte aan massage, of zou een ademsessie juist dienend zijn, Reiki, of draagt een journey of een hartfocus bij, gebruik ik soundhealing, Information Medicine, Acupressuur, kortom wat helpt jou om echt in contact te komen met jouw vraag.
Om weer of meer in contact te komen met jezelf, om weer/meer in je kracht te staan.

Ik geloof echt in het machtige zelfhelende vermogen van het lichaam, op alle lagen, en dat je daarvoor steeds tijd mag maken om in verbinding te blijven met jezelf, om te luisteren naar je lichaam, om inzicht te creëren in dat wat er in jou speelt.

In mijn praktijk Orkulind ben je veilig om stukken aan te kijken die jou ervan weerhouden je beste leven te leiden, volledig te kunnen leven, waarachtig te kunnen kijken naar jezelf.
In verbinding met jezelf.

Contactgegevens

Laarseweg 22, Vaassen, Nederland
0655112451
jamila@orkulind.nl